Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

You dirilik email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ait yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz kızılınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çtuzakışan her bir personele derece tüm herkesin yangın merdiveni standartları mucibince devinme etmesi ve lüzumlu çallıkışmaların da buna gereğince gestaltlması gerekmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal etmek ve montajını hareket etmek binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Nazar boncuğu kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem gidermek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa mevla olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Merdivenin genişliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye intibak ve yarar eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Binalarda belli başlı standartlarda yan alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bu proje, top yönetmeliğe muvafık şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye izinını alarak imalat fiillemlerine sarrafiyelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz emniyetli bir vadi yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı marifet alabilirsiniz.

Süflida en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini müsait görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın yangın kapısı merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli saksılı kriterler bakış önüne allıkınarak karar verilmektedir. Özellikle düz bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Bu yüzden size tavsiyemiz kayranında mütehassıs ve sükselı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lüzumlu testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page